Τρόποι Πληρωμής

Α. Αντικαταβολή

Χωρίς κόπο και χωρίς χρήση πιστωτικών καρτών. Μπορείς να εξοφλήσεις την παραγγελία σου κατά την παράδοση στο χώρο σου πληρώνοντας το σύνολο του λογαριασμού στον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφορών.
Όλες οι παραγγελίες με αντικαταβολή επιβεβαιώνονται σε κάθε περίπτωση τηλεφωνικά από τους συνεργάτες μας.

Β. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς μας.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ : 5622-082973-744
IBAN: GR9001726220005622082973744 

ΤΡΑΠΕΖΑ EFG EUROBANK : 0026-0329-38-0200-415-420
IBAN: GR8102603290000380200415420

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ : 341-00149-821
IBAN: GR2101103410000034100149821

Οδηγίες Τραπεζικής Κατάθεσης

Όταν θα σας ζητηθεί ονοματεπώνυμο δικαιούχου καταχωρήστε "ΑΦΟΙ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑ Ο.Ε." και στο πεδίο "ποσό" το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας.

Μην ξεχάσετε στις πληροφορίες να συμπληρώσετε το ονοματεπώνυμό σας και τον κωδικό ηλεκτρονικής παραγγελίας.

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα λογιστηρίου στέλνοντας ένα email για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση στο [email protected] Αλλιώς μπορείτε και τηλεφωνικά: στο 24930 23318. Στην συνέχεια, και κατά την παραλαβή της παραγγελίας, ο παραλήπτης θα πρέπει να έχει μαζί την ταυτότητά του.

Γ. Πληρωμή μέσω Debit visa,MasterCard,Maestro

Αν διαθέτετε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα VISA, MasterCard μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια για την εξόφληση της παραγγελίας μας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών γίνεται μέσω μεταφοράς σας (ανακατεύθυνσης) στην πλατφόρμα ασφαλών πληρωμών της Eurobank.
Στην περίπτωση αυτή μπορείτε να συμφωνήσετε εξόφληση σε 3, 6 και 12 δόσεις, εφόσον η κάρτα σας υποστηρίζει τον επιλεγμένο αριθμό δόσεων. Στα περισσότερα είδη του www.maxelectric.gr οι δόσεις είναι άτοκες. Σε κάποια είδη όμως ενδέχεται να υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση η οποία είναι εμφανής κατά την επιλογή των αντίστοιχων δόσεων.
Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για τη σωστή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος.

Τρόποι Αποστολής

Α. Παραλαβή από το Κατάστημά μας.

Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας απευθείας από την αποθήκη του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και στην παρακάτω διέυθυνση:

Μητροπολίτου Ιακώβου, Μακρυγιάννη 1, Ελασσόνα.

Β. Αποστολή μέσω Courier (Ταχυμεταφορέα) ή εταιρεία μεταφορών.

Το www.maxelectric.gr αποστέλλει τα προϊόντα σας με Courier ή μεταφορική εταιρεία σε όλους τους προορισμούς, σε κόστος που ποικίλει ανάλογα με το βάρος και τον όγκο του προϊόντος. Τα έξοδα αποστολής αναγράφονται με ακρίβεια κατά τη διαδικασία αγοράς στο ταμείο.

Όλες οι λευκές συσκευές και τα προϊόντα κλιματισμού αποστέλλονται αποκλειστικά με μεταφορική εταιρεία.

Όλες οι υπόλοιπες συσκευές αποστέλλονται αποκλειστικά με Courier.

Για ιδιαίτερα βαριά ή ογκώδη προϊόντα, ενδέχεται τα έξοδα αποστολής να μην υπολογίζονται βάσει των ανωτέρω κριτηρίων, αλλά κατά περίπτωση και κατόπιν συνεννόησης (τηλεφωνικής ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) με τον πελάτη.

Για συγκεκριμένα προϊόντα και για ορισμένες περιοχές, ενδέχεται να προβλέπεται αποστολή χωρίς επιβάρυνση. Για αυτά τα προϊόντα και τους προορισμούς ο πελάτης θα ενημερώνεται εγκαίρως.

Οι αναμενόμενοι χρόνοι παράδοσης για προϊόντα, που είναι διαθέσιμα στην αποθήκη του www.maxelectric.gr :

- Ηπειρωτική Ελλάδα : 1 - 5 μέρες

- Νησιωτική Ελλάδα : 3 - 14 μέρες

Προϊόντα με την ένδειξη "Κατόπιν Παραγγγελίας" σημαίνει ότι δεν είναι διαθέσιμα στην αποθήκη του www.maxelectric.gr και θα χρειαστεί να τα παραγγείλουμε από την προμηθεύτρια εταιρία. Δεν φέρουμε ευθύνη αν το προϊόν είναι σε έλλειψη στην αποθήκη της προμηθεύτριας εταιρίας ή ακόμα και αν έχει καταργηθεί το συγκεκριμένο μοντέλο. Σε περίπτωση όπου το προϊόν είναι διαθέσιμο στην αποθήκη της προμηθεύτριας εταιρίας, τηρούνται κανονικά οι αναμενόμενοι χρόνοι παράδοσης.

Τα προϊόντα παραδίδονται "επί πεζοδρομίου" της διεύθυνσης που ορίστηκε κατά την παραγγελία (στην είσοδο της μονοκατοικίας ή πολυκατοικίας). Yπάρχει η δυνατότητα ο πελάτης να ζητήσει την μεταφορά του προϊόντος σε κάποιον όροφο κατόπιν ενημέρωσης του www.maxelectric.gr και αποδοχής της επιπλέον χρέωσης από τον πελάτη. Ειδάλλως θα πρέπει να αναλάβει μόνος του και με δική του ευθύνη τη μεταφορά του προϊόντος σε κάποιον όροφο. Το www.maxelectric.gr δεν ευθύνεται σε περίπτωση που ο πελάτης παραλάβει το προϊόν σε αρίστη κατάσταση και εκ των υστέρων το προϊόν χτυπηθεί κατά την διαδικασία μεταφοράς του στο τελικό σημείο τοποθέτησης του.